What Does imimonimo verniki Mean?

Wiki Article

Για να βοηθήσετε τα βερνίκια σας να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, ανακινήστε το μπουκαλάκι πριν από κάθε χρήση. Μόλις ολοκληρώσετε το μανικιούρ, σκουπίστε καλά τον λαιμό του μπουκαλιού και κλείστε πολύ καλά το καπάκι.

• Προϊόν ονυχοπλαστικής υψηλής ποιότητας με εύκολη εφαρμογή

Βάζουμε αρκετό ασετόν σε βαμβάκι και το τυλίγουμε επάνω στο νύχι με αλουμινόχαρτο η κάτι αντίστοιχο.

·         για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες/επισκέπτες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (πχ αγορά προϊόντων, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ).

Περιποίηση προσώπου Καθαρισμός Προσώπου Ντεμακιγιάζ

Προϊόν ονυχοπλαστικής υψηλής ποιότητας με εύκολη εφαρμογή

Τέλος, εξαιρετικά σημαντικό για να μην φθαρεί η επιφάνεια των νυχιών σας είναι η αφαίρεση του μανό από έμπειρη αισθητικό ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να το αφαιρέσετε μόνες σας check here να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες. Για την απομάκρυνση του ημιμόνιμου μανικιούρ θα πρέπει να τοποθετήσετε στα νύχια σας βαμβάκι εμποτισμένο με καθαρό ασετόν και να τα τυλίξετε με αλουμινόχαρτο για τουλάχιστον δέκα λεπτά.

Προϊόν ονυχοπλαστικής υψηλής ποιότητας με εύκολη εφαρμογή

Ημιμόνιμα Βερνίκια νυχιών χωρίς οξέα που προκαλούν φθορά του φυσικού νυχιού και έντονη αίσθηση καψίματος κατά την διάρκεια του πολυμερισμού.

Έχετε αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό σας. Είναι ασφαλές πλέον να απομακρυνθείτε από τον υπολογιστή.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥΚΡΕΜΕΣ ΜΑΤΙΩΝΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖΟΡΟΙ  ΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΠΟΥΝΙΑΤΟΝΕΡ ΠΡΟΣΩΠΟΥΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ

Προϊόν ονυχοπλαστικής υψηλής ποιότητας με εύκολη εφαρμογή

Ημιμόνιμο βερνίκι μακράς διάρκειας με μέγιστη αντοχή χρώματος από τρεις εβδομάδες έως ένα μήνα

Βρεφικές ΠάνεςΠάνες Ενηλίκων - ΥποσέντοναΧαρτί ΥγείαςΧαρτί ΚουζίναςΧαρτοπετσέτεςΧαρτομάντηλα - ΜωρομάντηλαΣερβιέτες – Σερβιετάκια – Ταμπόν

Report this wiki page